Teken aan de wand

Met slimme technieken en goede producten staan uw wanden als een huis. Wij werken wanden (bestaand en nieuw) af met gipsgebonden of cementgebonden uitvlaklaag (raapwerk). Waar mogelijk is, kan dit zogenaamde raapwerk zowel heel dun (2mm filmwerk) als ook als gipsspuitwerk (10mm) behang- , tegelklaar uit te voeren.

Afwerking naar eigen keus

Eenmaal droog is de wand gereed voor de verdere afwerking, de keuze is ruim: gespoten of handmatig aangebrachte sierpleisters (van 0.9 tot 2.5mm korrels); de kleur kunt u zelf kiezen. Betonlookafwerkingen, beton cire, marmerpleisters, frescolori in vele fraaie door u te kiezen kleuren en tinten, fijnschuurwerk, glad pleisterwerk en diverse leem- en kalkgebonden afwerkingen.

Lekker warm, heel natuurlijk

Door goede isolatie is uw (nieuwbouw) woning of project klaar voor de toekomst, Schuinder Stucadoors is gespecialiseerd in slimme en duurzame oplossingen voor het aanbrengen en afwerken van de diverse isolatie technieken van binnen uit.

Vezelplaten (pavatex) met een leemlaag, zowel met finish als met glansleem af te werken, zorgen voor een isolatie zonder kunststof toevoegingen.

Een raaplaag/afwerking van leem of kalk geeft een prettig woonklimaat door zijn vochtregulerende werking, daarnaast is de uitstraling heel natuurlijk en natuurlijk mooi.

Buitengevelisolatie

Naast het van binnen isoleren van de wanden staan we ook voor u klaar met buitengevelisolatie, de systemen bestaan uit polystyreen of houtvezelplaten in verschillende diktes, welke we passend afwerken, de keus is aan u.

Scheidingswanden

Voor de diverse bouw- en aannemingsbedrijven leveren en stellen we de niet dragende scheidingswanden, uiteraard werken we die voor u behang- of sausklaar af.

hét stucadoorsbedrijf van oudsher